Skip to main content
Nieuws

Samen in beweging tegen dementie

By 1 juli 2024No Comments

Samen in beweging tegen dementie

1 op de 5 mensen krijgt dementie. Op dit moment hebben 300.000 mensen dementie waarvan 15.000 op jonge leeftijd. Op 21 september komen wij samen in beweging om deze ziekte een halt toe te roepen.

Wij komen graag in actie om geld op te halen voor Alzheimer Nederland!

Hoorzorg Apeldoorn zet zich dagelijks in voor mensen met gehoorproblemen, jong en oud. We helpen veel mensen om het gehoor weer te optimaliseren of om het gehoor te beschermen tegen overmatig geluid. We spreken wekelijks veel mensen met een bepaalde mate van dementie.
Omdat studies hebben aangetoond dat mensen met gehoorverlies meer kans hebben op het ontwikkelen van dementie, willen we graag ons steentje bijdragen aan dit mooie initiatief.

Fiets mee of sponsor ons team!

Vind je het leuk om met ons team mee te fietsen of wil je ons sponsoren? Dan horen we dat graag van je.

Meld je aan

Als je mee wilt fietsen met team Hoorzorg Apeldoorn, stuur dan een mailtje naar info@hoorzorgapeldoorn.nl. We zorgen dat we dan met z’n allen van start gaan op 21 september in Amersfoort!

Veelgestelde vragen (FAQ)

  1. Waarom is het belangrijk om gehoorproblemen aan te pakken? Gehoorproblemen kunnen leiden tot sociale isolatie, depressie en zelfs een verhoogd risico op dementie. Vroege interventie kan deze risico’s verminderen.
  2. Hoe kan ik bijdragen als ik niet kan fietsen?
    Je kunt ons team sponsoren door een donatie te maken aan Alzheimer Nederland. Elk bedrag helpt ons doel te bereiken!
  3. Waar en wanneer vindt het fietsevenement plaats?
    Het fietsevenement vindt plaats op 21 september in Amersfoort. We verzamelen met team Hoorzorg Apeldoorn en gaan samen van start.
  4. Hoe meld ik me aan om mee te fietsen?
    Stuur een mailtje naar info@hoorzorgapeldoorn.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.

Samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen dementie. Doe mee en steun Hoorzorg Apeldoorn en Alzheimer Nederland!

Leave a Reply