Skip to main content

Audicien Hoorzorg Apeldoorn

Bel of app ons vrijblijvend op
055 20 792 22

Maak kennis met Monique Dorst-van den Hul en Hoorzorg Apeldoorn

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Monique Dorst- van den Hul. Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Apeldoorn. In 2000 heb ik de HBO-opleiding Logopedie afgerond aan het Windesheim in Zwolle. Graag wilde ik mij daarna specialiseren. In die periode kwam ik in gesprek met een audicien en werd zo enthousiast dat ik besloot om de audiciensopleiding te gaan volgen. Ik kwam tot de conclusie dat dit echt het vak is waar ik in verder wilde. Horen en communiceren, daar ga ik me hard voor maken en  nu 20 jaar later is het tijd voor een vervolgstap: mijn eigen onderneming ‘Hoorzorg Apeldoorn’.

Hartelijk welkom bij Hoorzorg Apeldoorn! Bij Hoorzorg Apeldoorn kunt u terecht met al uw vragen wat betreft uw gehoor. Graag ben ik uw onafhankelijke gesprekspartner die echt naar u luistert en meedenkt over waar u het beste bij gebaat bent.

Contact ons

Vakkundige hooroplossingen op maat

Alle kennis die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan helpt me om samen met u te zoeken naar de beste hooroplossing. Graag luister ik naar u om na te gaan welke oplossingen er voor u zijn.

U verdient het om optimaal te horen en verstaan.  Hiervoor halen we  graag alles uit de kast. Het komt vaak voor dat een klant die hoortoestellen draagt nog steeds erg veel problemen ervaart met het verstaan in gezelschap. Het is voor Hoorzorg Apeldoorn een grote uitdaging om te gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om toch weer goed te kunnen verstaan in gezelschap.

Klantgerichte Hoorzorg in Apeldoorn – Advies, second opinion en meer

Komt u voor advies? Wilt u een second opinion? Zijn er door het gehoorverlies problemen op school of op de werkplek? Is er bij uw kind gehoorverlies vastgesteld? Heeft u oorsuizen/ tinnitus? Graag zijn wij een luisterend oor voor iedereen, van jong tot oud! Hoorzorg Apeldoorn zal altijd met u meedenken en u de service verlenen die u verdient. U als klant, dat is waar we het voor doen!

Passie voor hooroplossingen

Vanuit mijn passie voor het vak volg ik alle ontwikkelingen en innovaties op de voet. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd het beste advies krijgt en de beste hooroplossingen! Iedereen die een gehoorprobleem heeft is bij Hoorzorg Apeldoorn aan het juiste adres voor de beste hooroplossing. En ook voor gehoorpreventie staan we voor u klaar.

U bent van harte welkom.

Wilt u weten of uw gehoor nog 100% goed werkt?

Twijfelt u aan uw gehoor? Doe de online hoortest!

Kom langs voor vrijblijvend advies. Met een gratis hoortest weet u binnen 15 minuten hoe het met uw gehoor gesteld is.