Skip to main content

Wek en waarschuwingsapparatuur

Bel of app ons vrijblijvend op
055 20 792 22

Waarom een goed gehoor van levensbelang is: Ontdek de waarschuwingsfunctie van een goed gehoor en de vergoeding voor wek- en waarschuwingsapparatuur.

Geluid heeft naast de communicatie functie ook nog een heel belangrijke andere functie namelijk een waarschuwende functie! Dit wordt vaak erg onderschat. Mensen denken vaak dat ze de meeste geluiden nog wel horen maar is dat ook echt zo? Als iemand ’s nachts op bed ligt en de hoortoestellen zijn uit dan is het maar de vraag of iemand hoort als de deurbel gaat of belangrijker nog als het rookalarm afgaat. We zijn hier zeer alert op tijdens de gehoormetingen die we uitvoeren en zullen bij wat grotere gehoorverliezen hier altijd aandacht voor hebben en u op de hoogte stellen van de mogelijkheden die hier voor zijn. Wek en waarschuwings apparatuur wordt vaak volledig vergoedt door de zorgverzekering. Dit geeft nog maar eens aan hoe belangrijk het is.

evenwicht, trommelvlies, gehoorbeentjes, cochlea, stijgbeugel, hamer

Wilt u weten of uw gehoor nog 100% goed werkt?

Twijfelt u aan uw gehoor? Doe de online hoortest!

Kom langs voor vrijblijvend advies. Met een gratis hoortest weet u binnen 15 minuten hoe het met uw gehoor gesteld is.

×

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen naar Hoorzorg Apeldoorn, of stuur ons een e-mail naar info@hoorzorgapeldoorn.nl

× Hoe kan ik je helpen?