Skip to main content

Hoortoestellen

Bel of app ons vrijblijvend op
055 20 792 22

Ontdek de beste hooroplossing voor uw budget – breed assortiment hoortoestellen met verschillende mogelijkheden en kenmerken.

Altijd de beste hooroplossing binnen de mogelijkheden van uw budget!

Samen met u gaan we kijken naar wat in uw situatie de beste hooroplossing is. Er zijn veel merken en types hoortoestellen met allen hun eigen specifieke kenmerken.
Wat uw gehoorprobleem ook is, wat uw budget en uw behoeften ook zijn, er is bijna altijd een passend hoortoestel. De keuze van de hooroplossing hangt af van diverse factoren zoals:

  • Gehoorverlies
  • Hoorsituatie en levensstijl
  • Cosmetische voorkeur
  • Budget

Grofweg zijn hoortoestellen onder te verdelen in 3 types.

In het oor gedragen hoortoestellen (IHO), achter het oor gedragen hoortoestellen (AHO) en zogenaamde RIC hoortoestellen waarbij de luidspreker in het oor gedragen wordt maar waarbij u nog wel een heel klein hoortoestel achter het oor heeft. Naast hoe het toestel er uit ziet is het nog veel belangrijker wat het hoortoestel allemaal kan.

Misschien wilt u een hoortoestel wat niet zichtbaar is. Of misschien is het voor u heel belangrijk om een hoortoestel te krijgen die u kunt opladen. We kunnen elk gewenst merk en type hoortoestel aan u leveren en geven u hierin het beste advies.

Wilt u weten of uw gehoor nog 100% goed werkt?

Twijfelt u aan uw gehoor? Doe de online hoortest!

Kom langs voor vrijblijvend advies. Met een gratis hoortest weet u binnen 15 minuten hoe het met uw gehoor gesteld is.

×

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen naar Hoorzorg Apeldoorn, of stuur ons een e-mail naar info@hoorzorgapeldoorn.nl

× Hoe kan ik je helpen?